Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Λοταρία! Αρχίζουν οι κληρώσεις με έπαθλο 1.000 ευρώ! Λέτε να είναι αβαβά...;

Ζήτημα ημερών είναι προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο θα κερδίζουν ηλεκτρονικούς λαχνούς όσοι έχουν κάνει πληρωμές με πλαστικό χρήμα ή με άλλο ηλεκτρονικό τρόπο.  Η γνωστή και περίφημη πλέον λοταρία.

Μέσω της λοταρίας θα γίνονται κληρώσεις και θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς κάθε μήνα! Όλα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο μόλις υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ΑΑΔΕ.

Συνολικά κάθε χρόνο θα μοιράζονται 12.000.000 ευρώ, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ κάθε μήνα στους τυχερούς που θα βγαίνουν από την κληρωτίδα.

Πως θα λειτουργεί η λοταρία:

– Οι τράπεζες θα αποστείλουν στο υπουργείο Οικονομικών το συνολικό ποσό της δαπάνης που έχει γίνει ανα ΑΦΜ.

– Τα στοιχεία θα επεξεργάζονται οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ ώστε να ταυτοποιηθούν οι δαπάνες που έγιναν με πλαστικό χρήμα με τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που θα μπαίνουν στην κλήρωση.

– Με βάση αυτά τα στοιχεία θα αποδίδεται σε κάθε φορολογούμενο συγκεκριμένος αριθμός ηλεκτρονικών λαχνών π.χ. ένας λαχνός ανα 1.000 ευρώ αγορών με πλαστικό χρήμα.

– Θα γίνονται οι κληρώσεις από το υπουργείο Οικονομικών και 1.000 τυχεροί θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ είτε μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας είτε μέσω του taxisnet ως επιστροφή φόρου που θα μπορεί να συμψηφιστεί με οποιαδήποτε φορολογική οφειλή.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι υποχρεωτικός ο συμψηφισμός όταν υπάρχουν οφειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ