Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ... ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 
από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ)
Εκεί που η φαντασία παίρνει μορφή και ό,τι περάσει από το μυαλό μας μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί, εκεί αρχίζει η περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του σκίτσου!

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης και η εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκονται πλέον και στην Αττική, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ATTICA TV. 

Από τις 24 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 18:00 το απόγευμα, οι φίλοι του σκίτσου στην Αττική θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο του σκίτσου μέσα από τα τηλεμαθήματα του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου στην ελληνική τηλεόραση, που παρουσιάζει την τέχνη του σκίτσου με απλές γραμμές και εύκολο τρόπο, από Έλληνα σκιτσογράφο (ελληνική παραγωγή και δημιουργία), η οποία φιλοξενείται εδώ και τέσσερα χρόνια σε διάφορους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, που αγαπάνε την τέχνη του σκίτσου και την στηρίζουν.

Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με στόχο και σκοπό τη διάδοση της τέχνης του σκίτσου. Είναι βασισμένη στα 4 πρώτα βιβλία – εγχειρίδια που έχει εκδώσει ο σκιτσογράφος.

Το δάσος, η πόλη, ο άνδρας, η γυναίκα, η κουζίνα , το σαλόνι και πολλές άλλες ασκήσεις θα παρουσιάζονται στην οθόνη σας, εύκολα, απλά και κατανοητά, γιατί, όπως λέει κι ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, το σκίτσο δεν θέλει κόπο, θέλει… τρόπο!

Τα μαθήματα σκίτσου είναι μία προσφορά του σκιτσογράφου και του Σωματείου Τέχνης Μορφογένεσης, στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τηλεμαθήματα:
Εκδόσεις rasterone, τηλ.: 2310 548285, Θεσσαλονίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ