Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ψιλοέτοιμος ο ΠΑΟΚ, 2-0 την Ανόρθωση

Στα φετινά αποκαλυπτήρια στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ σκόραρε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο, όμως μετά έβαλες τις μηχανές στο ρελαντί στο εύκολο 2-0 επί της Ανόρθωσης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης... καθάρισε νωρίς-νωρίς με το γκολ των Κάμπος (10') και αυτογκόλ του Μπανταλόφσκι (17').

Το 2-0 επί της Ανόρθωσης έμεινε ως το τέλος, όμως η πρόβα δεν κρίνεται αποτυχημένη. Ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αρκετά θετικά πράγματα στο χορτάρι, έφτιαξε φάσεις, κράτησε το μηδέν πίσω και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι, δίχως να λείπουν τα λάθη από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς είχε χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε για το ματς της Ουκρανίας με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για το Europa League.

Προτιμώντας το 4-3-3, με «σφιχτό» κέντρο (Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκας) και με «όπλο» την ταχύτητα στα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής (Μακ, Κάμπος), ο ΠΑΟΚ έδειξε έτοιμος τουλάχιστον για τις απαιτήσεις του πρώτου ματς στο Ντόνετσκ, αλλά ταυτόχρονα παρουσίασε και κομμάτια του παιχνιδιού, που δίχως αμφιβολία χρήζουν βελτίωσης.

Κίτρινες κάρτες: Μάτος - Καρλίτος, Σίλντενφελντ, Ζοάο Βίκτορ

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (61' Τσίμιροτ), Κάμπος (72' Ενρίκε), Μακ (72' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ανόρθωση: Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς (71' Ντουγκλάο), Σίλντενφελντ, Πράνιτς (58' Κβέσιτς), Ζοάο Βίκτορ, Σεϊχού, Παλάνγκα (57' Ματθαίου), Ράγιος, Καρλίτος (71' Αντρέ Άλβες), Καμαρά (84' Οικονομίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ