Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Τα Panama Leaks «καίνε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η γαλλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Mediapart» αντικρούει την υπερασπιστική γραμμή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή.

Χάρη σε νέα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού «Der Spiegel» και προέρχονται από τα Panama Leaks, η «Mediapart» απάντησε στο επιχείρημα του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος έχει ισχυριστεί πως το σύστημα που δημιουργήθηκε για την καταβολή των φόρων του χρονολογείται από τον καιρό που έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν απολύτως νόμιμο και δεν άλλαξε με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από ό,τι έγινε γνωστό στη συνέχεια, πάντως, το 2003 η μητέρα του παίκτη δημιούργησε στον Παναμά το ίδρυμα Brockton, που χρησίμευε ως δομή-ασπίδα για λογαριασμό του στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην τράπεζα ABN Amro (Γενεύη). Σύμφωνα με τη «Mediapart» η εταιρεία Tollin, που καταχωρήθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, δημιουργήθηκε το επόμενο έτος για να λαμβάνει τις αμοιβές που προέρχονταν από όλα τα δικαιώματα της εικόνας του CR7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ