Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Νέα κονσόλα για τη Nintendo τον Σεπτέμβριο

Η Nintendo είχε ρίξει στην αγορά το Super Nintendo Entertainment (SNE) το 1990, μια μεγάλη gaming στιγμή καθώς η κονσόλα είχε σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων στην εποχή, ξεπερνώντας τις 50 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως!

Αυτό τον άθλο φιλοδοξεί να επαναλάβει η εταιρία με το Super Nintendo Entertainment System Classic (SNES), υπενθυμίζοντας στους gamers τις χάρες του παλιού.

Το SNES Classic βασίζεται στο NES Classic, το οποίο είχε κυκλοφορήσει μεν στα τέλη του περασμένου έτους, η διάθεσή του σταμάτησε ωστόσο απρόοπτα τον Απρίλιο απογοητεύοντας τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της Nintendo.

«Το Super SNES Classic αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως το τέλος του ημερολογιακού έτους 2017», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, για να συνεχίσει: «Προσφέρουμε το SNES Classic εις αναγνώριση του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι θαυμαστές για το κλασσικό μας περιεχόμενο».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα το BBC, ανάμεσα στους τίτλους παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για τη συσκευή θα είναι το Super Mario World, το Starfox και το Yoshi's Island.

Η τιμή της κονσόλας θα αποκρυσταλλωθεί στα 79 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται να είναι λίγο ακριβότερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ