Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Εξοργιστικό «θέατρο» από ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία

Όχι μόνο κατάφερε μια μεγαλοπρεπή σκαριά στον Πάολο Γκερέιρο, αλλά στη συνέχεια έκανε ένα εξοργιστικό «θέατρο», που τον βρήκε ξαπλωμένο φαρδύ-πλατύ στον αγωνιστικό χώρο.
Ο λόγος για τον Λούκας Φονσέκα, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεγέλασε τον διαιτητή με την απαράδεκτη ενέργειά του, αλλά ήταν εκείνος που την πλήρωσε για όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε.

Η Μπαΐα φιλοξενούσε την Φλαμένγκο για την 10η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Στη φάση του 30ου λεπτού, ο αμυντικός των γηπεδούχων πήγε να απομακρύνει κάπως άγαρμπα την μπάλα από την άμυνά του, με αποτέλεσμα να βρει… γεμάτα τον Παραγουανό επιθετικό. Αυτό προκάλεσε την οργή του Γκερέιρο, που απείλησε να γρονθοκοπήσει τον αντίπαλό του.

Τελικά, μπουνιά δεν βρήκε τον Φονσέκα, αλλά εκείνος έκανε λες και τον χτύπησε… μπουλντόζα. Δυστυχώς για εκείνον, ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν κοντά, είδε καλά πως εξελίχθηκε η φάση και ο Γκερέιρο δεν αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά. Ο ρέφερι μοίρασε από μια κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Μπαΐα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς είχε ήδη κιτρινιστεί μια φορά.

Δείτε τη φάση και το «θέατρο» του Φονσέκα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ