Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τα κορυφαία νησιά για ...κοριτσοπαρέες!

Περιμένεις πώς και πώς τις διακοπές για να φύγεις διακοπές; Αυτά είναι τα κορυφαία νησιά για παρέες, με άφθονη διασκέδαση, φλερτ πανέμορφες παραλίες και μπαράκια για χορό μέχρι το πρωί.

Στην Ίο για διασκέδαση στο Μυλοπότα και βουτιές στο Μαγγανάρι
Η Ίος είναι διάσημη πια για τη νυχτερινή της ζωή και συγκεντρώνει ανδροπαρέες και κυρίως κοριτσοπαρέες. Πήγαινε στον Μυλοπότα και πέρνα απίστευτες μέρες και νύχτες μέσα στο με απόλυτο ξεφάντωμα σε beach parties και δεκάδες club που κατατάσσονται στην κορυφή της κυκλαδίτικης διασκέδασης. Όσο για χαλαρό μπάνιο τότε επίλεξε με τις φίλες σου το Μαγγανάρι με την απίστευτη ομορφιά του και τη χαλάρωση, να γεμίσεις μπαταρίες για το επόμενο βράδυ.

Σίφνος: Στον δρόμο της διασκέδασης ή Απολλωνία
Πήγαινε στο πιο κεφάτο στενό της Σίφνου την ξακουστή Απολλωνία και βρες οτιδήποτε ψάχνεις. Μπαράκια για χορό, φλερτ και ποτό, ταβέρνες και ζαχαροπλαστεία για τη λιγούρα όποια ώρα της ημέρας κι αν αυτή προκύψει και σίγουρα απίστευτα θετική ενέργεια για αξέχαστες διακοπές. Όσο για τις βουτιές σου θα τις κάνεις στον Πλατύ Γιαλό την πολυσύχναστη παραλία που βραβεύτηκε πολλές φορές με Γαλάζια Σημαία και προσφέρει υπέροχες στιγμές όποια ώρα της μέρας κι αν τον επιλέξεις.

Αντίπαρος: Ατέλειωτο γλέντι στην πλατεία της Χώρας και βουτιές στις Ψαραλυκές
Κάποτε την επέλεγαν οι επισκέπτες της Πάρου για μονοήμερες εκδρομές. Σήμερα η Αντίπαρος είναι στα πολύ πάνω της και σε περιμένει να την επισκεφτείς για να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί στα μπαράκια της κοσμοπολίτικης Χώρας γνωρίζοντας κόσμο που όπως κι εσύ την επέλεξαν για να περάσουν όμορφα! Για το μπάνιο σου η κεντρική επιλογή είναι οι Ψαραλυκές, με την 1η και τη 2η να είναι ιδανικές για διασκέδαση στα beach bars τους και την 3η να ελκύει περισσότερο με την ηρεμία και τη χαλαρότητά της.

Σκιάθος: Ηλιοθεραπεία, κοκτέιλ στην άμμο και φλερτ στα beach bar
Τα τελευταία χρόνια, όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει «φέτος πάω Σκιάθο»! Το νησί έχει γίνει το απόλυτο «must» της καλοκαιρινής διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής, με τα άπειρα beach bars να δίνουν τον παλμό για γλέντι μέχρι πρωίας. Τα πιο ξακουστά βρίσκονται στην παραλία Μπανάνα, όπου η μουσική και το «ξεφάντωμα» συνυπάρχουν δυναμικά. Για μπάνιο, ηλιοθεραπεία, διαφόρων ειδών cocktails αλλά και…extreme sports η όμορφη αυτή παραλία των Σποράδων θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και θα σας αποδείξει, γιατί η Σκιάθος αναδεικνύεται σταδιακά στον απόλυτο hot summer προορισμό.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ