Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Μετά την δεδομένη επιθυμία της παλιάς του ομάδας να τον πάρει πίσω, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» - «Τρελή» πρόταση από την Παρί, που του δίνει 30 εκατ. ευρώ ετησίως!

Παρά τις προσπάθειες των Ζινεντίν Ζιντάν και Σέρχιο Ράμος, που του τηλεφώνησαν για να τον μεταπείσουν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, «χολωμένος» από την υπόθεση με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, που αντιμετωπίζει, θέλει πλέον ξεκάθαρα να φύγει από την Ισπανία και τη Μαδρίτη.

Όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι πραγματικό και... καίει. Μάλιστα, σε όλο αυτό το μπαράζ ειδήσεων σχετικά με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα δημοσίευμα.

Για την ακρίβεια, όπως γράφει το gazzetta.gr, είναι ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που επιβεβαίωσε τον πιθανό προορισμό του: «Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ. Όχι απλά έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, αλλά του ζήτησε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή του η επιθυμία».

Από την Κυριακή πάντως κυκλοφορεί και το αντίστροφο: ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να πληρώσει ακόμα και 150 εκατ. ευρώ, για να πάρει πίσω το «χρυσό αγόρι». Υπάρχει όμως και ένα άλλο σενάριο, που θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας στον Ρονάλντο συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ ετησίως!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον «ασκό του Αιόλου» έχει ανοίξει η άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα της Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή και o κίνδυνος που διατρέχει για φυλάκιση από δύο έως επτά χρόνια, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεται από την ισπανική Δικαιοσύνη (φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.700.000 ευρώ το διάστημα μεταξύ του 2011 και του 2014), ανάγοντας την περίπτωσή του σε «παράδειγμα αδικίας»...

Και, όσο κι αν η Ρεάλ, στέκεται στο πλευρό του, φαίνεται πώς αυτό δεν είναι αρκετό για τον Πορτογάλο άσο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ