Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Στις 08 – 09 Ιουλίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων - Νεανίδων

Τον παλμό μίας ακόμα σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων θα ζήσει το διήμερο 08 & 09 Ιουλίου, η πόλη της Κατερίνης. Ειδικότερα, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το φίλαθλο κοινό της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της νέας γενιάς του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις, οι οποίες θα τους δώσουν και το εισιτήριο της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων στο Γκροσέτο της Ιταλίας.

Όπως είναι γνωστό, την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κατερίνης.

Όπως τονίζει σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «[…] Ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας, για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, έχει αποδείξει ότι επενδύει, σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό. Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές, θέλω να επισημάνω ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη μας, η ανάθεση από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων – Νεανίδων. Ενός πρωταθλήματος Θεσμού, στο οποίο είμαι βέβαιος, ότι, οι νέοι αθλητές και αθλήτριες της χώρας με αγνό όραμα και ιδεαλισμό, θα καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο στίβο, αναβιώνοντας το κλασικό αθλητικό ιδεώδες.

Εύχομαι από καρδιάς, η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και να συμβάλει στην ανάδειξη των αυριανών μας πρωταθλητών. Προσκαλώ το φίλαθλο κοινό Κατερίνης, να στηρίξει και να υποδεχτεί με ενθουσιασμό τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου […]»

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος: «[…]Η ομοσπονδία μας ανέθεσε αυτή τη διοργάνωση στην πόλη της Κατερίνης με τη μακρόχρονη αθλητική ιστορία, έχοντας τη βεβαιότητα ότι και αυτοί οι αγώνες θα στεφθούν με επιτυχία. Άλλωστε οι εμπειρίες των τοπικών παραγόντων του ΣΕΓΑΣ και όλων των εμπλεκομένων φορέων αποτελεί εγγύηση. [….] Εύχομαι σε όλες τις αποστολές καλή διαμονή και επιτυχία στις προσπάθειές τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ