Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Βαριές ποινές σε Βούλγαρους εμπόρους ναρκωτικών

Mε ποινή κάθειρξης 25 ετών στον καθένα καταδίκασε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης δύο νεαρούς βούλγαρους από την πόλη Πέτριτς ώς εμπόρους ναρκωτικών και μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση φιλοξενήθηκε από πολλά βουλγαρικά ΜΜΕ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Όπως χαρακτηριστικά βλέπετε στο παρακάτω δημοσίευμα.



Οι δύο είχαν συλληφθεί πριν από καιρό σε μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας με πάνω από ένα κιλό κοκαίνης στην κατοχή τους.

Η οργάνωση η οποία απαριθμούσε και πάνω από 20 "βαποράκια",έφερνε με αυτοκίνητα από την Βουλγαρία στην Ελλάδα σκληρά ναρκωτικά όπως κοκαίνη και ηρωίνη και καθοδηγούταν από άλλο βούλγαρο μέσα από τις φυλακές όπου εκτίει πολυετή κάθειρξη για εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών,ενώ άλλος βούλγαρος μέρος της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη και πάλι στην Θεσσαλονίκη με 2 κιλά ηρωίνη.



Στα διαμερίσματα και σε αποθήκες όπου αποθηκεύοταν τα ναρκωτικά η ελληνική αστυνομία ανακάλυψε επίσης μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και όπλα.



Το ύψος της ποινής προκάλεσε την έκπληξη της εφημερίδας που πρωτοδημοσίευσε την είδηση αν και βούλγαροι αστυνομικοί ..."καθησύχαζαν" ότι συνήθως σε δεύτερο βαθμό η ελληνική δικαιοσύνη είναι πιο επιεικής ενώ υπάρχουν και υπό όρους αποφυλακίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ