Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Προσοχή γονείς! Έτσι επιλέγουν οι παιδόφιλοι τα θύματά τους μέσω ίντερνετ

Τρομοκρατημένη μια μητέρα 10χρονου κοριτσιού στη Βρετανία βρήκε τα αρρωστημένα μηνύματα που είχε στείλει στη μικρή κόρη της ένας παιδόφιλος από την Αμερική.

Ο άνδρας, που παρουσιαζόταν με το όνομα Daniel Foreal, είχε ζητήσει, μεταξύ άλλων, από τη 10χρονη, να σηκώσει την μπλούζα και το σουτιέν της και να του στείλει μια φωτογραφία της.

Ο παιδόφιλος, που πιστεύεται πως ζει στη Φλόριντα, ήρθε σε επαφή με το κορίτσι μέσω των social media, με μηνύματα στο Snapchat και το Live.Me.

Την προσέγγισε με αθώα μηνύματα, που την έκαναν να νιώθει ασφαλής, και στη συνέχεια άρχισε να της ζητά τις αρρωστημένες φωτογραφίες. Μάλιστα όταν της ζητά μια φωτογραφία που να μη φαίνεται μόνο το πρόσωπό της, εκείνη απαντά πως είναι μόνο 10 χρονών και δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Εκείνος όμως επιμένει: «Ναι, μπορείς, θα είναι το μυστικό μας».

Η μητέρα της 10χρονης, όπως γράφει η Daily Mail, ελέγχει τακτικά το τηλέφωνο της κόρης της και όταν βρήκε τα μηνύματα αυτά άρχισε να επικοινωνεί εκείνη με τον άνδρα στη θέση της κόρης της.


«Τρομοκρατήθηκα και ξέρω πως η κόρη μου δεν θα ήταν η μόνη που μπήκε στο στόχαστρο» λέει. «Η κόρη μου είναι ώριμη για την ηλικία της και ξέρει να μου μιλήσει εάν κάποιος επικοινωνήσει μαζί της. Έχει Facebook και λογαριασμούς σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί έχουν και όλοι οι φίλοι της και παίζουν μαζί. Προσέχουμε πολύ κι αν κάποιος γίνει «φίλος» της, μου το λέει».

«Όταν είδα τα μηνύματα μου ήρθε ναυτία. Κάποιος της είχε στείλει μια φωτογραφία του πέους του. Ένας άλλος της έλεγε πως είναι 13 χρόνων και της έστειλε μια φωτογραφία που βρήκε στο Google. Της ζήτησε να δει την κοιλιά της αλλά η κόρη μου είναι έξυπνη και δεν «τσίμπησε». Ο λόγος που δημοσιοποιώ όλα αυτά τα μηνύματα είναι για να δείξω τι λένε αυτοί οι άνθρωποι στα μικρά κορίτσια και για να διασφαλίσω πως ο «Daniel» δεν θα το κάνει αυτό και στο παιδί κανενός άλλου.

Συνεχίζοντας τα μηνύματα με τον Daniel, υποδυόμενη την κόρη της, η γυναίκα ήθελε να μάθει τι ζητούσε εκείνος. «Θα έχει πλάκα. Θα σου λέω ακριβώς τι θέλω να δω κι εσύ θα μου δείχνεις» της έγραφε. Της ζήτησε μετά να σηκώσει την μπλούζα και το σουτιέν της και να βγάλει μια φωτογραφία το σώμα της, υποσχόμενος πως δεν θα το πει σε κανέναν.

Η μητέρα της έγραψε: «Δεν φοράω σουτιέν, είναι για μεγαλύτερα κορίτσια» κι εκείνος της απάντησε «σήκωσε τότε μόνο την μπλούζα σου και βγάλε μια φωτογραφία».

Η γυναίκα κατήγγειλε τον άνδρα στις αρχές της Φλόριντα και δημοσιοποίησε το προφίλ του και όλους τους διαλόγους με την κόρη της και με την ίδια, για να ενημερώσει και άλλους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ