Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η 42χρονη που μοιάζει με έφηβη έχει τρελάνει το Ιντερνετ -Τα μυστικά ομορφιάς της

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μαθήτρια ή, το πολύ, με πρωτοετή φοιτήτρια. Ομως, η Λιουρ Χσου είναι 42 ετών.

Η Λιουρ από την Ταϊβάν είναι η τελευταία σταρ του Ιντερνετ, καθώς με την απίστευτα νεανική της εμφάνιση έχει αφήσει έκπληκτους εκατομμύρια φαν των social media.

Συγκεκριμένα γνωστά στοιχεία για τη Λιουρ δεν υπάρχουν, πέραν του ότι είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και ότι έγινε γνωστή αρχικά λόγω της μικρότερης αδελφής της Σάρον, η οποία είναι ηθοποιός. Η 35χρονη Σάρον κάλεσε πριν από δύο χρόνια τη Λιουρ να συμμετάσχει μαζί της σε μια παράσταση. Εκεί την πρωτογνώρισαν οι φαν της ηθοποιού.

Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα έπαθαν σοκ όταν έμαθαν από μια άλλη ανάρτηση την πραγματική ηλικία της Λιουρ. Συγκεκριμένα η Σάρον πόσταρε στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλια της αδελφής της, μια φωτογραφία μαζί της αναγράφοντας και την ηλικία της. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η φρενίτιδα... Αρχισαν στα σχόλια να γράφουν ότι μοιάζει με έφηβη και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η Λιουρ έγινε απλά viral.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λογαριασμός της Λιουρ στο Instagram έχει πάνω από 230.000 φαν, ενώ αυτός που διατηρεί στο Facebook πάνω από 341.000!

Η Λιουρ φυσικά είναι ενεργητικότατη στα social media, ποστάροντας συνεχώς φωτογραφίες της από τον υγιεινό τρόπο ζωής της. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της νεότητάς της, τα οποία είναι τα εξής δύο: Πίνει άφθονο νερό και τρώει λαχανικά. Ανέφερε ακόμη ότι η ενυδάτωση του οργανισμού είναι υψίστης σημασίας, αν θέλει μια γυναίκα να μείνει για πάντα νέα.

Όπως αποκάλυψε, δεν πίνει αναψυκτικά και ότι το μόνο αφέψημα που καταναλώνει είναι μαύρο τσάι. Μία κούπα κάθε πρωί. Οσον αφορά το φαγητό της, είναι οπαδός της χορτοφαγικής διατροφής, προτιμά τα ωμά φαγητά και αποφεύγει τις βαριές και πικάντικες σάλτσες με τις μπόλικες θερμίδες.

Οσο για τα καλλυντικά; Εχει μόνο μια συμβουλή προς τις γυναίκες: να ενυδατώνουν καθημερινά το δέρμα τους γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουν τη γήρανση. Φυσικά, απαραίτητο... αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι το αντηλιακό. «Το δέρμα στον ήλιο διψά και άρα στεγνώνει. Οταν στεγνώνει εμφανίζονται οι ρυτίδες», υποστηρίζει.

Η ίδια πάντως δεν αποφεύγει τα συμπληρώματα. Αποκαλύπτει ότι πίνει καθημερινά και βιταμίνη C, αλλά παίρνει και συμπληρώματα κολλαγόνου, για να βοηθά το δέρμα της να παραμένει λαμπερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ