Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Ανεβαίνει» στο 1 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ για Οτσόα

Το θέμα του γκολκίπερ είναι αυτό που απασχολεί τον ΠΑΟΚ με του τελείωσε η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου σε συνδυασμό με τη μη εμπιστοσύνη στον Ζέλικο Μπρκιτς δημιούργησε νέα δεδομένα, με την απόκτηση παίκτη κάτω από τα γκολπόστ να είναι επιβεβλημένη.

Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στον «άσο», με τους οπαδούς του «δικέφαλου» να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα. Όπως όλα δείχνουν, μεγάλος στόχος των Θεσσαλονικέων είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα, στον οποίον έγινε ήδη μια πρόταση. Ωστόσο, το συμβόλαιο των περίπου 650 χιλ. ευρώ που προτάθηκε στον Μεξικανό τερματοφύλακα δεν φάνηκε να τον ικανοποιεί.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε διατεθειμένος να καλύψει το μεγάλο οικονομικό φάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές και σύμφωνα με όσα γράφονται στο Μεξικό, η πρότασή του  «ανέβηκε» κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Ο Οτσόα φαίνεται πως αξιώνει κοντά στα 1,5 εκατ., δεδομένου πως θέλει να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο στα 32 του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι να αναχωρήσει την Κυριακή (02/07) για την Ολλανδία και ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ