Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο απίστευτος λόγος που η Νταϊάνα κρατούσε τα τσαντάκια στο στήθος της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε «η πιο φωτογραφημένη γυναίκα στον κόσμο» η οποία ήξερε πολύ καλά πώς να σταθεί μπροστά στις κάμερες. Η πριγκίπισσα του λαού ντυνόταν πάντα κομψά και σχεδόν πάντα κρατούσε ένα τσαντάκι clutch, πολύ πριν έρθει στη μόδα.





Σε κάθε επίσημη εκδήλωση, η Νταϊάνα συνδύαζε το φόρεμά της με ένα τέτοιο τσαντάκι που ήταν τόσο μικρό που δεν χωρούσε κάτι παραπάνω από ένα κραγιόν. Ομως εκείνη τα κρατούσε έτσι κι αλλιώς για έναν άλλο πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Για να κρύβει το ντεκολτέ της από τους φωτογράφους, κυρίως όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο.

Την αποκάλυψη έκανε η σχεδιάστρια Άνια Χίντμαρχ, η οποία βοηθούσε συχνά την πριγκίπισσα με τα αξεσουάρ της, από τότε που άνοιξε το κατάστημά της στο Τσέλσι το 1993. «Ήταν μια πολύ πιστή πελάτισσα και πολύ διασκεδαστική», δήλωσε η σχεδιάστρια μιλώντας στην Telegraph. «Ερχόταν στο μαγαζί χωρίς σωματοφύλακες και χωρίς να προκαλέσει καμία αναστάτωση».



Η χαμηλών τόνων γαλαζοαίματη κρατούσε τα ραντεβού της ανεπίσημα και είχε ονομάσει η ίδια τα τσαντάκια που κρατούσε και τα οποία ήταν ειδική παραγγελία. «Συνηθίζαμε να γελάμε όταν σχεδιάσαμε αυτό που ονομάστηκε «cleavage bags» (τσάντες ντεκολτέ), αυτά τα μικρά σατέν τσαντάκια που θα κάλυπταν το μπούστο της όταν έβγαινε από τα αυτοκίνητα».



Πράγματι, κάθε φορά που η Νταϊάνα έβγαινε από ένα αυτοκίνητο και φορούσε ντεκολτέ, αυτό το τσαντάκι «θωράκιζε» το στήθος της από τους φωτογράφους.

Το κόλπο δούλευε εκπληκτικά καλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο.





Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ήταν η πρώτη γαλαζοαίματη που υιοθέτησε τη χρήση μιας τσάντας με κρυφή χρήση.

Οπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η βασίλισσα χρησιμοποιεί τις διάσημες τσάντες Launer της για να στέλνει κρυφά μηνύματα στο προσωπικό της.

Για παράδειγμα, όταν μετακινεί τις λαβές από το ένα χέρι στο άλλο, φέρεται να δηλώνει ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την τρέχουσα συνομιλία της. Ενώ η τοποθέτηση της τσάντας πάνω στο τραπέζι συνεπάγεται μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης: η μονάρχης θέλει να ολοκληρωθεί το συμβάν εντός των επόμενων πέντε λεπτών.



Αλλά και η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να χρησιμοποιεί το τσαντάκι της ως δίχτυ ασφαλείας. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κρατάει την τσάντα μπροστά της με τα δύο της χέρια, όταν μια χειραψία μπορεί να είναι δύσκολη

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ