Κυριακή 28 Μαΐου 2017

5η αγωνιστική play offs Super League - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Διεξάγονται σήμερα οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, οι οποίες θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova, ως εξής:

Από τις 17:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Πανιώνιος με το Pre Game στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr που θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιώρης, Νίκος Τζουάννης και Γιώργος Βασιλείου με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης».

H συνέχεια των pre game στο Novasports.gr και στα social media, είναι στις 18:45 από το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Στην παρουσίαση του Pre Game θα είναι οι Ηλίας Βλάχος και Μιχάλης Κατσαφάδος μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ το ρεπορτάζ με τις αφίξεις των αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, θα μεταφέρουν οι Μανώλης Βογιατζάκης και Κωστής Μπότσαρης. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ