Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟΟΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟ...!!! DEJA VU!!! Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Τότε, το 1985 με τον Σκότσικ, τώρα το 2017 με τον Ίβιτς! Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 τον Παναθηναϊκό ενώ στο πρώτο ματς στην Αθήνα είχε χάσει με 2-0.

Όταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε στο 2ο ημίχρονο να ξεκινήσει με τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα, τα πράγματα έγιναν... τραγικά για τον Παναθηναϊκό!
Το σκορ του 1ου ημιχρόνου βοηθούσε μεν τον ΠΑΟΚ αφού ήταν μπροστά με 1-0 μετά από γκολάρα του Πέλκα ο οποίος εκτέλεσε με όλη τη σημασία της λέξης τον Βλαχοδήμο με απευθείας χτύπημα φάουλ, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επικίνδυνος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Σε αυτό το πρώτο μέρος του ματς, ο Δικέφαλος είχε τον Γλύκο να τον κρατάει. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε απίστευτες αποκρούσεις, βοηθώντας να πάει η ομάδα στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα του 1-0.
Όταν όμως μπήκε ο Μπίσεσβαρ... μπήκε και ο Παναθηναϊκός μέσα στα δίχτυα του! Ο μάγος Ολλανδός άλλαξε τα πάντα. Άνοιξε διαδρόμους, έδωσε ασίστ, κράτησε μπάλα, έδειξε όλη την ποιότητά του!

Τώρα ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ..;;;;
Ετιμαστείτε για σίριαλ, αφού δενμπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ που χρησιμοποιεί ως έδρα η έτερη φιναλιστ, ΑΕΚ.


Για την ιστορία:

Γκολ: 14' Πέλκας, 48' Μάτος, 73' Σάκχοφ, 83' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Μάτος, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς - Χουλτ, Βιγιαφάνιες

Κόκκινες κάρτες: 72' Χουλτ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (79' Κάνιας), Τσίμιροτ, Ουάρντα (46' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (59' Ενρίκε), Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (88' Χατζηγιοβάνης), Εμποκού (66' Μόλινς), Κλωναρίδης (77' Λουντ), Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ