Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός ερμηνείας Κονσέρτου και Μουσικής Δωματίου

Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εαρινού εξαμήνου 2017, διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά διαγωνισμό ερμηνείας Κονσέρτου και Μουσικής Δωματίου, με διαγωνιζόμενους φοιτητές του Τμήματος.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης (ΦΑΑΘ), η οποία χορηγεί τα χρηματικά έπαθλα των βραβευομένων στην ενότητα «Μουσική Δωματίου».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 από τις 10 το πρωί στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.

Οι βραβευθέντες του διαγωνισμού στην ενότητα «Κονσέρτο» θα ερμηνεύσουν έργα του ρεπερτορίου με τη συνοδεία της ορχήστρας του Τμήματος στο προσεχές χειμερινό εξάμηνο, ενώ οι βραβευθέντες στην ενότητα «Μουσική Δωματίου» θα δώσουν εορταστική συναυλία τον επόμενο μήνα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα του Τμήματος (http://ow.ly/AmGe30b9hUm), είτε να επικοινωνούν ηλεκτρονικά με τον υπεύθυνο οργάνωσης, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Κ. Χασιώτη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση khass@uom.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ