Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τι συμβαίνει με τον χαμένο φάκελο του Σεφερλή; -«Βρέθηκε» λέει ο δήμαρχος Ηρακλείου, «δεν βρέθηκε» λέει ο ηθοποιός

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην Κρήτη με την παράσταση «Delivery γελιού».

Μετά το τέλος της παράστασης μέλη του θιάσου πήγανε να φάνε σε ψητοπωλείο και όταν έφυγαν, ξεχάστηκαν και άφησαν πάνω στο τραπέζι τον φάκελο με την είσπραξη.

Όταν το συνειδητοποίησαν ήταν αργά, αφού οι υπάλληλοι του ψητοπωλείου είχαν μαζέψει το τραπέζι και είχαν πετάξει τον φάκελο στα σκουπίδια. Αμέσως, σήμανε συναγερμός για τον χαμένο φάκελο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο cretalive ανέφερε ότι ο φάκελος βρέθηκε ύστερα από δικό του αγώνα αφού επικοινώνησε με τους ανθρώπους που έκαναν την αποκομιδή των σκουπιδιών, οι οποίοι έτυχε εκείνη την ώρα να κάνουν τη μεταφόρτωση από το μικρό απορριμματοφόρο στο μεγαλύτερο και τα σκουπίδια δεν είχαν ακόμη συνθλιβεί. Σύμφωνα με τον ίδιο η μία από τις κοπέλες που έκαναν την αποκομιδή είχε χωθεί μέσα στο απορριματοφόρο προκειμένου να βρει το φάκελο με τα χρήματα και όντως τα κατάφερε. Μάλιστα, κατά τον ίδιο, ο δήμαρχος της πόλης για να την επιβραβεύσει της έδωσε πέντε ημέρες τιμητική άδεια.

Ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής διέψευσε όλα τα παραπάνω μιλώντας στην espresso σημειώνοντας: «Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη. Δεν ισχύει. Το μόνο που ισχύει είναι ότι το θέατρο βούλιαξε από κόσμο. Βάλαμε έξτρα παραστάσεις και πάλι έμεινε χιλιάδες κόσμος απέξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ