Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Νεαρές Ρωσίδες δείχνουν την αγάπη τους για τον Πούτιν με τον πιο σέξι τρόπο

Θραύση κάνει στη Ρωσία μια σειρά προκλητικών t-shirt, ειδικά σχεδιασμένων για νεαρές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες και... πατριωτικά συναισθήματα, οι οποίες θέλουν να «βροντοφωνάξουν» την υποστήριξή τους για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η σειρά με τα σέξι μπλουζάκια είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μιας «πατριωτικής ομάδας νέων», η οποία ονομάζεται Project Set, και περιλαμβάνει «καυτά» σχέδια που αποκαλύπτουν το μπούστο των γυναικών που τα φορούν, εκφράζοντας παράλληλα μηνύματα υποστήριξης στον Ρώσο πρόεδρο.



Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δημιουργοί της σειράς διάλεξαν αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να «ενισχύσουν» τον Πούτιν και να τον προτρέψουν να βάλει ξανά υποψηφιότητα ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά στην Ρωσία.



Τα καυτά μπλουζάκια είναι ένα εξολοκλήρου ρωσικό προϊόν, που κατασκευάζεται από ντόπια υφάσματα και υλικά, τονίζει η ομάδα Project Set, η οποία αναγνωρίζει ότι στόχος του πρωτότυπου σχεδίου ήταν να προκαλέσει.



«Ο Πούτιν δεν είναι πια απλώς ένας πολιτικός. Έχει εξελιχθεί σε πετυχημένη φίρμα εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς και μόνο η εικόνα του σε ένα μπλουζάκι δεν τραβά πια την προσοχή. Χρειαζόταν κάτι πιο δυναμικό», εξηγεί ο Ilya Sadalskikh, σχεδιαστής της ομάδας και ένθερμος υποστηρικτής υπέρ του Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ