Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Αλλαξε του χρώμα..χωρίς βαφή!

Μάθε τώρα πώς μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του αυτοκινήτου σου με…μεμβράνες!


Πώς προέκυψε το car wrapping?

Η αρχή της συγκεκριμένης μεθόδου έγινε με αφορμή τη διακοσμητική βαφή επαγγελματικών οχημάτων, μέθοδος η οποία κάλυπτε ολικά τα συγκεκριμένα οχήματα. Από εκεί, φτάσαμε στο καινοτόμο αποτέλεσμα της ολικής αλλαγής χρώματος στα αυτοκίνητά μας. Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους μέσα μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος.
Οι μεμβράνες μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, στο ταμπλό ή ακόμα και στα εσωτερικά της πόρτας.


Απειρες διαθέσιμες επιλογές και συνδυασμοί!

Οι μεμβράνες αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα (γυαλιστερά ή ματ) ή τύπου carbon και είναι ικανές να καλύψουν το αυτοκίνητό σας ή τη μοτοσυκλέτα σας από άκρη έως άκρη ή μερικώς.

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη αφού απαιτούνται μόλις 2 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη κάλυψη ενός αυτοκινήτου. Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, αντίθετα διατηρείται και προστατεύεται από γρατζουνιές και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τη ζελατίνα χωρίς πρόβλημα και χωρίς υπολείμματα. Επιπλέον οι μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και ιδιαίτερη αντοχή σε θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία. Με αυτήν την εξελιγμένη τεχνική βάζετε τέλος στο πρόβλημα επιλογής χρώματος σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο όχημα, ανεβάζοντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.


Γιατί να προτιμήσω το car wrapping;

Η εφαρμογή των ειδικών αυτών μεμβρανών πέρα από το αισθητικό κομμάτι για την αλλαγή του χρώματος του αμαξώματος, προσφέρουν και μερικά επιπλέον οφέλη. Αρχικά οι μεμβράνες προστατεύουν το χρώμα, μιας και για όσο καιρό το αυτοκίνητό σας παραμένει «ντυμένο» το χρώμα του οχήματος παραμένει αναλλοίωτο από αποχρωματισμούς που οφείλονται στις ακτίνες του ηλίου, δεν προσβάλλεται από καθημερινούς ρύπους, δεν γρατζουνίζεται η γδέρνεται από μικρο-επαφές, κλαδιά δέντρων και άλλα πολλά.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ