Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Νέα ριπή του ΠΑΟΚ! Αυτή τη φορά ανέβασε το κοντέρ στα 5 γκολ, συντρίβοντας την Κέρκυρα

9 τέρματα σε τέσσερις ημέρες έχει στο ενεργητικό του ο Δικέφαλος. Μετά την τεσσάρα στο κύπελλο επί του Παναθηναϊκού και με πολλές αλλαγές η ομάδα του Ίβιτς φιλοδώρησε με πεντάρα την ομάδα της Κέρκυρας κλείνοντας την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους όμως ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ, Κουτζαβασίλης, έβγαζε τα άβγαλτα. Αυτό δε θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ αφού η μπάλα ηταν μονίμως στα καρέ των Φαιάκων. Και ήρθε το δίλεπτο 30΄-32΄ στο οποίο έγινε το απίθανο: Μπήκαν τρία γκολ δύο από τον ΠΑΟΚ και ένα από την Κέρκυρα η οποία ισοφάρισε προσωρινά. Το "πάρτι" των τερμάτων άνοιε ο Κάτσε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ενρίκε, με τη σέντρα ο Παμλίδης έκανε το 1-1 και καπάκι με τη σέντρα δεύτερη ασίστ του Ενρίκε αυτή τη φορά στον Κουλούρη για να μπει και πάλι μπροστά ο ΠΑΟΚ με 2-1.

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και τρίτο γκολ για τους ασπρόμαυρους, με πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσιου και χτύπησε εύστοχα ο Μπίσεσβαρ.

Στο 63 έγινε το 4-1 μετον Ουάρνα ενώ ο Πρίγιοβιτς σόραρε και πάλι κάνοντας το τελικό 5-1 στο 83΄ με ένα γκολ ποίημα!

Τώρα... "σήκωσέεεε τοοο, το γ@μημένοοο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένωωωωωωωω..."!!!
Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στον μεγάλο τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στον Βόλο, το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου, απέναντι στην ΑΕΚ της οποίας ο ΠΑΟΚ χρωστάει "πολλά"...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ