Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μια πανάκριβη μπανάνα

Μια F12 Berlinetta δέχτηκε τις φροντίδες του βελτιωτικού οίκου Carlex Design, αναβαθμίστηκε και έγινε πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή.

ΠαρΆ ότι προστέθηκε πρόσφατα η 812 Superfast στην γκάμα της Ferrari, η F12 Berlinetta παραμένει ένα εντυπωσιακότατο GT με 730 ίππους από έναν κινητήρα 6.3 λτ. V12. Ο συνδυασμός απόδοσης, τιμής και σπανιότητας του προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας στο δρόμο. Ένας από τους ιδιοκτήτες της F12 Berlinetta την πήγε στο βελτιωτικό οίκο Carlex Design για να τη μετατρέψει σε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο.


Το έντονο κίτρινο χρώμα του εξωτερικού (που θυμίζει μπανάνα) έχει επιλεγεί και για κάποιες λεπτομέρειες του εσωτερικού το οποίο συνδυάζει διάτρητο δέρμα και αλκαντάρα. Επίσης, κάποια τμήματα του εσωτερικού των  θυρών καλύπτεται από δέρμα που φαίνεται σαν ανθρακόνημα και εφέ ανθρακονήματος μπορούμε να δούμε και σε κάποια άλλα κομμάτια του εσωτερικού.

Βελτιώσεις όπως αυτές του Carlex Design είναι ένας “οικονομικός” τρόπος για τον ιδιοκτήτη να κρατήσει τη Ferrari του φρέσκια αντί να πάει να παραγγείλει μια 812 Superfast. Αυτές οι αναβαθμίσεις σίγουρα είναι ακριβές (ο οίκος Carlex δεν ανακοίνωσε την τιμή) αλλά σίγουρα είναι πολύ φτηνότερες από μία καινούρια Ferrari.


Η 812 Superfast είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της F12 Berlinetta με αλλαγές στη σχεδίαση, αύξηση του κυβισμού του V12 στα 6.5 λτ. και απόδοση στους 789 ίππους με 718Nm ροπής. Χρειάζεται 2.9 δλ. για το 0-100 και έχει τελική 340 χλμ./ώρα σε σχέση με την F12 Berlinetta η οποία χρειάζεται 3.1 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα αλλά έχει την ίδια τελική.  Η Ferrari χρησιμοποιεί το νεότερο κιβώτιο της στην 812 Superfast ενώ είναι και το πρώτο μοντέλο της φίρμας που έχει ηλεκτρική υποβοήθηση.


Περισσότερα στο autotriti.gr που μας το κοινοποίησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ