Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αυτές είναι οι «Αυστραλές Καρντάσιαν» που... ταράζουν τα νερά στο Instagram

Τους έχει δοθεί το παρατσούκλι «οι Καρντάσιαν του σέρφινγκ» και ο λόγος είναι προφανής.

Οι εντυπωσιακές αδερφές Ellie-Jean Coffey και Holly-Daze, 22 και 17 χρονών αντίστοιχα έχουν εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, όπως οι διάσημες τηλεπερσόνες από την Αρμενία, καταγράφουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους ανεβάζοντας καθημερινά δεκάδες selfies στο Instagram.



Οι δύο κατάξανθες καλλονές δηλώνουν φαν των Καρντάσιαν, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές: «Καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί να μας συγκρίνουν με την Κιμ, την Κλόι και τις αλλες κοπέλες, ωστόσο οι ομοιότητες είναι επιφανείακές. Εξάλλου, εμείς είμαστε ταλαντούχες και δεν είμαστε καθόλου πλούσιες».



Πραγματικά, οι δύο κοπέλες ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις καυτές τους πόζες σε εξωτικά τοπία της Αυστραλίας αλλά και για τις ιδιαίτερες ικανότητές τους στο σέρφινγκ, που τους έχουν εξασφαλίσει μάλιστα και αρκετές διακρίσεις.



Την οικογένεια των «Αυστραλών Καρντάσιαν» συμπληρώνουν δύο ακόμη αδερφούλες, οι οποίες ωστόσο διατηρούν μια αρκετά διακριτική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της μικρής τους ηλικίας (13 και 16 ετών).



Οι δύο μεγαλύτερες αδερφές πάντως έχουν εξελιχθεί σε εξπέρ των social media, με λογαριασμούς που έχουν συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ