Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

«ΟΣΚΑΡΙΚΟΣ» ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

Αφιέρωμα του Ωδείου Άνω Πόλης στο Μάνο Χατζιδάκι με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την απονομή του Όσκαρ τραγουδιού στον Έλληνα συνθέτη.

Ένας Νυχτερινός Χορός στα καλντερίμια της Οδού Ονείρων, την ώρα που το Αστέρι του Βοριά σκορπά το φως του και... πέρα, στο Θολό Ποτάμι, ένα Μαντολίνο παίζει το Τραγούδι της Σειρήνας... Αλλιώς, όταν η Μελαγχολία της Ευτυχίας συναντά τα Παιδιά του Πειραιά!

Ένα ειδικό αφιέρωμα στη μουσική και τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι διοργανώνει το Ωδείο Άνω Πόλης στο Θέατρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ (Αγ.Δημητρίου 159) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 19:00, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 55 χρόνων από την απονομή του Όσκαρ τραγουδιού στον Έλληνα συνθέτη.

Στο επετειακό αυτό μελωδικό αφιέρωμα πρωταγωνιστές είναι οι σπουδαστές της τάξης πιάνου της Μαρίας Τσιγάρα και συμμετέχουν σύνολα σπουδαστών των καθηγητών: Μιχαηλίδη Μίκη (βιολί), Κακαϊδή Νικόλαου (φλάουτο), Κυρτσόγλου Αλκιβιάδη (κιθάρα), Γεωργόπουλου Γεώργιου (μπουζούκι), Λύκα Μιρέλλας (τραγούδι) και Βουλγαρίδου Σοφίας (ακορντεόν).
Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο καταξιωμένος μαέστρος Παναγιώτης Διαμαντής, Διευθυντής του Ωδείου Άνω Πόλης.

Επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης και φωτογραφία του Μάνου Χατζιδάκι με το αγαλματίδιο των Οσκαρ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ