Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα έχει σέντερ φορ και... διάβολο! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με πολλά γκολ και λιγότερες τελικές!

Όταν έχεις σέντερ φορ και... διάβολο στην πτέρυγα, τα πράγματα γίνονται εύκολα! Ο ΠΑΟΚ οργωσε την εστία της Βέροιας με Πρίγιοβιτς και Ενρίκε, με το κερασάκι στην τούρτα να βάζει ο Πέλκας!
Το παράξενο είναι ότι  Δικέφαλος έκανε τόσες τελικές όσες ακριβώς έκανε και η "Βασίλισσα": 11 (6 βρήκαν εστία). Και πέτυχε τέσσερα γκολ! Χωρίς να δεχτεί κανένα.

Εκτός των ανωτέρω, ο Ίβιτς έβαλε να παίξουν και νέα παιδιά (Σαμπάνης, Πούγκουρας) ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της ταυτόχρονης συμμετοχής στην ενδεκάδα πέντε ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (μαζί με τος δύο προαναφερθέντες και οι Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας).

Τον χορό της τεσσάρας άνοιξε ο... διάβολος Ενρίκε που έκλεψε την μπάλα, στο 17΄.  Ο ίδιος κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε στο 42΄ο Πρίγιοβιτς και έκανε το 2-0. Ο Ορθόδοξος στο θρήσκευμα Σερβοελβετός έκανε και το 3-0 στο 50΄ με μια ασύλληπτη κεφαλιά. Το σκορ έκλεισε ο Πέλκας στο 72΄ με εξαιρετικό τρόπο περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Βέροιας.
Εύκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ, παρόλο που η Βέροια έκανε και αυτή 11 τελικές.


ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος (62’ Σιαμπάνης), Βαρέλα, Μαλεζάς (54’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Μάτος, Σάκχοφ, Κάτσε, Πέδρο Ενρίκε, Κάμπος (69’ Πέλκας), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς

Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπες, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (58’ Μπελαίντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77’ Λινάρδος), Άρτσε (67’ Μίλιεβιτς), Σαπόνγκ, Καπετάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ