Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

«Be a Hero Make a Difference»

Αποκριάτικο party του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννας Βελλίδη»
Η δεύτερη εκδήλωση του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο bar restaurant Πατρόν  στην Θεσσαλονίκη, είχε σαν στόχο την στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ
και ήταν αφιερωμένη, όχι μόνο στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, αλλά και στο παιδί που όλοι μας κρύβουμε μέσα μας.

Με αφορμή τις αποκριές διοργανώθηκε ένα “διαφορετικό” αποκριάτικο party με θέμα
BE A HERO, MAKE A DIFFERENCE, όπου οι καλεσμένοι κλήθηκαν να βγάλουν από μέσα τους τον παιδικό ήρωα που όλοι έχουμε φυλαγμένο στην φαντασία μας. Μάσκες μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους, ενώ οι μουσικές του dj κράτησαν το κέφι ζωντανό μέχρι αργά.

Στον όμορφο χώρο του ΠΑΤRON, μεταξύ φίλων και υποστηρικτών παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» κ. Κατερίνα Βελλίδη, η γνωστή Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Καλυψώ Γούλα, η ηθοποιός και συγγραφέας Μιμή Ντενίση, η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή  του κόσμου αλλά και των χορηγών: το ΜΑΣΟΥΤΗ, το Zorpidis travel services, το ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων pakketo.com,  το κατάστημα παιδικών ρούχων & e-shop Baby Mou,τα Hondos Center, την ΚYANA, το κατάστημα διακόσμησης Timianos Floral+home, τον Αγαπητό Patisserie, και την κάβα ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ μαζί με τα κρασιά ΑΡΓΥΡΙΟΥ
Χορηγός επικοινωνίας DAZE.GR.

Την οργάνωση και δημοσιότητα της εκδήλωσης επιμελήθηκαν τα γραφεία επικοινωνίας EPI-Direct, κα Λήδα Παπαδοπούλου και JADE Communications, κα Τζένη Δεληχρήστου.

Λήδα Παπαδοπούλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας), Ελπίδα Κορρέ, Ευδοκία Κυριακοπούλου

Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»)

Λήδα Παπαδοπούλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας) , Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Βάνα Καμπέρογλου, Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»)

Κωνσταντίνα Χαρίση ( της Εpi-Direct ), Κώστας Τιμιανός και Κορίνα Τιμιανού εκ των χορηγών «TIMIANOS FLORAL+HOME», Τζένη Δεληχρήστου

Νίκος Aργυρίου εκ των χορηγών «Κρασιά Αργυρίου», Δημήτρη Πετρίδη, Παναγιώτης Βουζουνεράκης εκ των χορηγών «Κάβα Βουζουνεράκης»

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, Έλενα Τάπρα

Ντόλυ Ζερβού εκ των χορηγών «Αγαπητός Patisserie», Θόδωρος Βαλογιώργης 4517. Κατερίνα Νένδου, Έφη Τσιόλα, Αννέτα Στυλιανού

Κατερίνα Νένδου, Έφη Τσιόλα, Αννέτα Στυλιανού

Μαρία Αβερκιάδου, Μόνικα Ρίζου εκ των χορηγών «Baby Mou»

Τασούλα Κελεσίδου

Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Μιμή Ντενίση 

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Μιμή Ντενίση, Έλενα Βράνη ( Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ ), Λήδα Παπαδοπούλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ