Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Πέθανε στα 36 του ο γίγαντας του Game of Thrones

Σε ηλικία μόλις 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην μπασκετμπολίστας και ηθοποιός της σειράς Game Of Thrones, Νιλ Φίνγκλετον.

Ο ύψους 2,31 μέτρων ηθοποιός είχε ανακηρυχθεί το 2007 ως ο υψηλότερος άνθρωπος του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το ελληνικό κοινό τον γνώρισε μέσα από το ρόλο του γίγαντα  Mag the Mighty, στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ.

Έφυγε λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, σκορπίζοντας θλίψη σε φίλους και συναδέλφους του.

Είχε πάει για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και στη συνέχεια στη Μασαχουσέτη και είχε αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ισπανία. Το 2007 επέστρεψε στη Βρετανία για να ανοίξει την επιχείρησή του.

Το 2014 πέρασε από οντισιόν και επιλέχθηκε -λόγω και τους ύψους του- για να παίξει τον γίγαντα Mag the Mighty, στο Game of Thrones, ο οποίος ακολούθησε τους άγριους πέρα από το τείχος, τόσο στη μάχη με τους ανθρώπους, όσο και στη μάχη με τους απέθαντους, όπου και έχασε τη ζωή του.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για το ύψος μου. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν περίεργα, αλλά το είχα συνηθίσει. Ήταν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό», είχε δηλώσει παλιότερα, όταν έγινε διάσημος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ