Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

To περίεργο γαλάζιο κουτί που έκανε βόλτες στα χέρια Τραμπ-Ομπάμα

Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ καταφτάνει στον Λευκό Οίκο συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μελάνια η οποία είναι ντυμένη με ένα εξαιρετικό σύνολο Ralph Lauren σε powder blue. Ιδίως τα γάντια της θυμίζουν την Τζάκι Ωνάση.

Στα χέρια της κουβαλάει ένα γαλάζιο κουτί με λευκή κορδέλα που παραπέμπει στο περίφημο κοσμηματοπωλείο Tiffany. 





Το κουτί παραδίδεται στην απερχόμενη πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα...

Εκείνη το κρατά αμήχανα και δεν ξέρει τι να το κάνει...



Τη λύση δίνει ο άνετος Μπαράκ Ομπάμα, το παίρνει με άνεση, φεύγει προς το εσωτερικό του Λευκού Οίκου, προφανώς το παραδίδει σε κάποιον και επιστρέφει για τις φωτογραφίες χωρίς το γαλάζιο κουτί.

Το δώρο που περιείχε προς το παρόν παραμένει άγνωστο.
Κίνηση εξευμενισμού του Tiffany's;

Αν το δώρο του ζεύγους Τράμπ αγοράστηκε από το Tiffany συμπίπτει με την ανακοίνωση του κοσμηματοπωλείου ότι οι πωλήσεις του κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου των εορτών μειώθηκαν λόγω της εγγύτητας του Πύργου Τραμπ με την ναυαρχίδα του καταστήματος στην 5η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη.

Αυτό οφείλεται στη μείωση της επισκεψιμότητας "που αποδίδουμε τουλάχιστον εν μέρει στη σύγχυση που επικράτησε μετεκλογικά", εξηγεί το Tiffany αναφερόμενο στα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στην περιοχή.

Οι πωλήσεις των κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ περιορίστηκαν κατά 14% τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο διάσημο αυτό κατάστημα, που προσελκύει μεγάλη πελατεία τουριστών.

Συνολικά, οι πωλήσεις του Tiffany μειώθηκαν κατά 4% στα 483 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική ήπειρο κατά τη διάρκεια των εορτών, ενώ η μείωση ανέρχεται στο 10% στα 119 εκατομμύρια στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ