Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Το νέο «παιχνίδι» του Jenson Button

Λόγω των γενεθλίων που πλησιάζουν, αλλά και αρκετού ελεύθερου χρόνου, ο οδηγός της Formula 1 αποφάσισε να δαπανήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, έτσι ώστε να αποκτήσει μια σπάνια McLaren 675LT Spider.

Ο Jenson Button έχει σε λίγες μέρες τα γενέθλια του και γίνεται 39 ετών. Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, επέλεξε να κάνει ο ίδιος ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό του, αφού πρόσφατα παρέλαβε στο Beverly Hills τη McLaren 675LT Spider που είχε παραγγείλει και πλέον είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των 500 μοντέλων που κατασκευάστηκαν.

Η McLaren 675LT Spider έκανε Sold Out πωλήσεων από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2016, αλλά και σε γενικές γραμμές η Αγγλική φίρμα σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία, διπλασιάζοντας τις συνολικές της πωλήσεις σε σύγκριση με το 2015.
Η ισχύς του βρετανικού Supercar, προέρχεται από έναν V8, χωρητικότητας 3.8 λίτρων κινητήρα, που αποδίδει 666 «διαβολικά» άλογα και χρειάζεται 2,9 δλ για τα 0-100.
Λαμβάνοντας υπόψη πως ο πιλότος της Formula 1 δεν θα αγωνίζεται φέτος, σίγουρα θα έχει στη διάθεσή του άπλετο χρόνο για να οδηγεί το νέο του απόκτημα.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ