Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Περισσότερα δρομολόγια εκτελεί σήμερα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Καλύτερη εικόνα, συγκριτικά με χθες, παρουσιάζει σήμερα το οδικό δίκτυο στις περιοχές δράσης της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, αν και πάλι υπάρχουν δυσκολίες λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της επιχείρησης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, καλώντας εκ νέου τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως μας επισήμανε, με αντιολισθητικές αλυσίδες, σήμερα αναμένεται να εκτελεστούν τρία δρομολόγια της επιχείρησης προς το ορεινό τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης, από τα πέντε συνολικά που γίνονται ημερησίως και όταν χθές δεν έγινε κανένα. Υπενθυμίζεται ότι στο ορεινό τμήμα του νομού η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εξυπηρετεί τα χωριά του Λαγκαδά, τον Σοχό, τον Ασκό, την Αρέθουσα και τη Μαυρούδα.

Με μεγαλύτερη «άνεση» συγκριτικά με χθες, εκτελούνται τα δρομολόγια της επιχείρησης σε Ασπροβάλτα και Ζαγκλιβέρι. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, διατύπωσε την εκτίμηση ότι σήμερα θα εκτελεστούν τα πέντε, από τα οκτώ συνολικά, δρομολόγια προς την Ασπροβάλτα και τα δύο, απο τα πέντε συνολικά, προς το Ζαγκλιβέρι.

Τα εννέα δρομολόγια που εκτελεί καθημερινά το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προς την Αθήνα, διεξάγονται κανονικά και σήμερα.

Σημειώνεται ότι η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εξυπηρετεί ετησίως 40.000 κατοίκους στον νομό, ενώ υπογραμμίζεται ότι η επιχείρηση απασχολεί προσωπικό 170 ατόμων, εκ των οποίων οι 40 έκτακτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ