Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Έλλη Παπαγγελή

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η παρουσιάστρια και μοντέλο Έλλη Παπαγγελή, γνωστή για τις πολιτικές απόψεις που δημοσιοποιεί και κατέληξε στο νοσοκομείο.
Ευτυχώς φορούσε ζώνη, κάτι που την προφύλαξε από τα χειρότερα.
Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της επί της Βασιλίσσης Σοφίας, βρισκόταν στο ύψος του μουσείου, μία μηχανή μεγάλου κυβισμού έπεσε επάνω της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr από το περιβάλλον του μοντέλου, η Έλλη Παπαγγελή αμέσως μετά το τροχαίο, λιποθύμησε και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Ευτυχώς, είχε μόνο ένα χτύπημα στον αυχένα και γι’ αυτό τον λόγο φόρεσε ειδικό ορθοπαιδικό κολάρο. Πάντως η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως δεν έφταιγε, καθώς η ίδια οδηγούσε δεξιά και ο μοτοσικλετιστής έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της σε νεκρό σημείο, όπως λέει!

To μοντέλο ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία, μετά το ατύχημα γράφοντας: «Αυτά συμβαίνουν όταν κυκλοφορούν ανάμεσά μας ασυνείδητοι οδηγοί, που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει. Μεγάλη προσοχή και να φοράτε πάντα την ζώνη ασφαλείας, όντως σώζει ζωές!».
Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο όπου έχει χτυπήσει την μέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και γι’ αυτό διενεργείται ανάκριση από την τροχαία Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ