Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου στη Λαμία

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη δολοφονία της άτυχης παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία, έχει προχωρήσει η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για έναν άνδρα από το φιλικό περιβάλλον της παιδοψυχιάτρου, ο οποίος όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και πως το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της, και τη ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Όπως υποστηρίζει, αυτή του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Συνεχίζει λέγοντας ότι πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από την παιδοψυχίατρο, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε, υποστηρίζει ότι κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια οι μοναχοί τον έδιωξαν, ενώ αργότερα λέγεται πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί, διερχόμενοι οδηγοί διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν την ασφάλεια Λαμίας.

Το κείμενό του ωστόσο, είναι γεμάτο ασυναρτησίες, ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Μάλιστα αυτό αναφέρει και σε μικρό βίντεο που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ