Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΑΟΚ ΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ... ΠΛΟΥΣΙΟ!

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον κοντά στην... επικίνδυνη για υποβιβασμό ζώνη! Με προπονητή... παιδικών πρωταθλημάτων και ξένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν κατά δεκάδες στη Β΄ Εθνική του ελληνικού ποδοσφαίρου (αλλά κοστίζουν στο 1/10...), ο Δικέφαλος ξεφτιλίζεται όχι επί Γούμενου, αλλά επί πλούσιου Σαββίδη!
Εμείς το έχουμε επισημάνει από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ξήλωμα με κασμά! Να φύγουν και τα... υδραυλικά από την Τούμπα. Αλλιώς, θα ροκανίζουν τα λεφτά του... άσχετου από μπάλα Σαββίδη και οι φίλοι της ομάδας θα ζουν δραματικές στιγμές, μέσα στη χλεύη από τους αντιπάλους οπαδούς...
Ο Δικέφαλος στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχει ως στόχο την... παραμονή στη Super League, αφού η ήττα από τον Παναθηναϊκό τον βύθισε στη βαθμολογία.
Πήρε από σβέρκο και φέτος παίκτες με πιο αστείο τον Σέρβο τερματοφύλακα Μπρκιτς (χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος τον έφερε...;) ο οποίος... όλα τα καταπίνει! Έτσι και στο ματς με τον Παναθηναϊκό το κατάπιε και ο Δικέφαλος δεν πήρε έστω έναν πόντο που θα τον απομάκρυνε από τα... όρια των ομάδων που οδεύουν προς την μικρότερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ