Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

«Χριστουγεννιάτικο διήμερο Bazaar στη ΣΥΖΩΗ»

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και o Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ», με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του διοργανώνει ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο εορταστικό διήμερο έτοιμο να μας μεταφέρει στο κλίμα των εορτών!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητες κατασκευές, πολύχρωμες δημιουργίες, σπιτικές λιχουδιές, μελωδικές μουσικές, χορευτικές παραστάσεις και κοινωνική προσφορά σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/16 (10.00 -19.00) και την Κυριακή 11/12/16, (10.00-17.00) στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου, Ροδοπόλεως 5 (τέρμα οδού Πόντου), Καλαμαριά.

Η «ΣΥΖΩΗ» προσκαλεί όλους τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν τον Σύλλογο, να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις του και να επιλέξουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφόρων ειδών χειροτεχνήματα που με πολλή φαντασία και φροντίδα επιμελήθηκαν μητέρες και φίλες του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα δοθεί δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους καλεσμένους στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πλαισιώσουν αυτό το εορταστικό διήμερο.

Χρώματα, αρώματα, ήχοι, γεύσεις, διάθεση Χριστουγέννων - Δημιουργία, ψυχαγωγία, χαρά, αγάπη, επικοινωνία, συνύπαρξη, Συζωή!


«ΣΥΖΩΗ»
Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων
Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες
Ροδοπόλεως 5 (τέλος οδού Πόντου), Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 460777, 2310 905781, 6944 601064
E-mail: syzoiorg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ