Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Νέα στοιχεία από τη «βουτιά θανάτου» της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ

Οι δυο συμφοιτήτριες της 22χρονης ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι η φίλη τους είναι αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη φοιτητική εστία - Λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχαν δει να ρίχνει βουτιά θανάτου χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν

Σοκ. Είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα όλων όσων γνώριζαν την Γαλήνη από τα Γιαννιτσά.

Η είδηση ότι η 22χρονη Γαλήνη, φοιτήτρια βιολογίας και αθλήτρια kick boxing έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Φίλοι και συγγενείς στα Γιαννιτσά, όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της κοπέλας, δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο, η μικρή τους Λίνα όπως τη φώναζαν χαϊδευτικά θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της , πέφτοντας από τον ένατο όροφο .

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 βράδυ Κυριακής στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου Εγνατία ,όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ.



Οι δυο συμφοιτήτριες της 22χρονης ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι η φίλη τους είναι αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη φοιτητική εστία. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχαν δει να ρίχνει βουτιά θανάτου χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Η κοπέλα ήταν ζωντανή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της , λίγο πριν πέσει στο κενό. Οι γονείς της κοπέλας που έσπευσαν στο νοσοκομείο πληροφορήθηκαν τη τραγική είδηση που τους βύθισε στο πένθος .

Η άτυχη κοπέλα είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και οι γονείς της πριν τέσσερις ημέρες είχαν μεταναστεύσει στη Γερμανία για δουλειά όπου και επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Η 22χρονη ήταν αθλήτρια kickboxing και είχε κερδίσει σε αγώνες αρκετές διακρίσεις . Ο προπονητής της Δημήτρης Ινδόπουλος, συγκλονισμένος μίλησε στο protothema.gr για την άτυχη κοπέλα.

«Όταν έμαθα ότι η φοιτήτρια που έπεσε από τον ένατο όροφο ήταν η Λίνα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω γιατί τις προάλλες που είχε έρθει από το γυμναστήριό μου, έδειχνε φυσιολογική και μάλιστα μου ζήτησε να δώσει εξετάσεις για το δεύτερο νταν. Έχω συγκλονιστεί και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ