Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η ομοιότητα του γιου του Σουμάχερ με τον πατέρα του

Για τα καλά στον ίλιγγο της ταχύτητας έχει μπει ο17χρονος Μικ Σουμάχερ, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο νεαρός Μικ, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ συμμετείχε στο πρωτάθλημα F4 στη Μόντσα της Ιταλίας, όπου όλοι εντυπωσιάστηκαν με την ανατριχιαστική ομοιότητά του με τον πατέρα του.
 

Την ώρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει την δική του καθημερινή μάχη, μετά το ατύχημα, που τον έχει αφήσει παράλυτο, οι fans της οικογένειας βλέπουν τον «διάδοχό» του στο πρόσωπο του νεαρού Μικ.


Στους αγώνες για να καμαρώσει τον γιο της βρέθηκε και η σύζυγος του Σουμάχερ σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.




Το 2ο παιδί της οικογένειας (έχει μια 19χρονη αδελφή, την Τζίνα Μαρία) ξεκίνησε να οδηγά σε αγώνες ταχύτητας από το 2008.
Splash

Αρχικά, λόγω της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος Σουμάχερ, o νεαρός αγωνιζόταν με το πατρικό της μητέρας του Κορίνας, ως Μικ Μπετς και στη συνέχεια ως Μικ Τζούνιορ. Αφήνοντας τα καρτ και τις μικρές κατηγορίες, στις αρχές του περασμένου έτους και περνώντας πια στην Formula 4 άρχισε να χρησιμοποιεί το επίθετο του κανονικά. 


Η F4 είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος των επίδοξων οδηγών για την Formula 1 και όλες οι ομάδες έχουν ουσιαστικά τις «θυγατρικές» τους στην κατηγορία, όπου εκαπιδεύουν τους έφηβους οδηγούς.
Η πορεία υγείας του Σουμάχερ

Tα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ τρία χρόνια μετά το φοβερό δυστύχημα. Πρόσφατα ένα περιοδικό έγραψε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είναι σε θέση να περπατήσει κανονικά, κάτι όμως που διέψευσε κατηγορηματικά ο δικηγόρος της οικογένειας του.

Συγκεκριμένα ο Φελίζ Νταμν τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Μίκαελ μπορεί να περπατήσει ξανά δεν είναι αληθής. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ανεύθυνοι, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ