Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Πόσο μοιάζει στον παππού της! Η εγγονή του Αλέν Ντελόν μαγνητίζει με το βλέμμα

Η Alyson Le Borges δεν είναι απλά ένα μοντέλο. Θυμίζει σταρ παλιάς εποχής: με γαλαζοπράσινα μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει, πλούσια κυματιστά μαλλιά και καλοσχηματισμένα χείλη. Φυσικά δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι εγγονή του Αλέν Ντελόν.

Ο πατέρας της, Αντονι Ντελόν, δεν την αναγνώρισε ποτέ αφού ήταν καρπός ενός εφήμερου έρωτα, ωστόσο εκείνη θυμίζει τον παππού της περισσότερο από κάθε άλλο παιδί της οικογένειας. Τι κι αν δεν κουβαλά το βαρύ όνομα Ντελόν. Εχει τα γονίδια και φαίνεται...



Ο πατέρας της ο οποίος σήμερα είναι 50 ετών ήταν φλογερός εραστής στα βήματα του πατέρα του, ενώ έγινε ηθοποιός αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Η Alyson είναι καρπός μιας εφήμερης σχέση με τη χορεύτρια Marie-Hélène Le Borges, η οποία εργαζόταν στο διαβόητο καμπαρέ Crazy Horse.

Ηταν απλά μια σεξουαλική σχέση, ωστόσο από αυτήν προέκυψε ένα παιδί: η Αλισον, την οποία η μητέρα της κράτησε, χωρίς να το γνωρίζει ο -διάσημος- πατέρας της.

Την ταυτότητα της νόθας κόρης του αποκάλυψε ο ίδιος ο Αντονι το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία, που προκάλεσε πάταγο στη Γαλλία. Εκεί ομολόγησε ότι έμαθε πολύ αργά ότι είχε γίνει πατέρας και μάλιστα το πήρε πολύ άσχημα στην αρχή.



«Εκτός από προδοσία, έζησα αυτή την είδηση σαν βιασμό» έγραφε ο γιος Ντελόν. «Είχα ορκιστεί ότι το πρώτο παιδί μου θα το έκανα από έρωτα, με μια γυναίκα που αγαπούσα. Ότι θα έκανα μια οικογένεια, ένα σπίτι και ότι θα πετύχαινα εκεί που οι γονείς μου απέτυχαν».

Ο γιος του διάσημου ηθοποιού δεν θέλησε να έχει καμιά συμμετοχή στο μεγάλωμα της κόρης του και δεν την αναγνώρισε ποτέ, επειδή ένιωθε ότι τον είχε παγιδεύσει.

H Alylson de Borges με τον πατέρα της Αντονι Ντελόν

Όταν η Αλισον έκλεισε τα δέκα της χρόνια, ο Ντελόν της είπε: «Όταν μεγαλώσεις και ενηλικιωθείς, έλα να με δεις. Αν θέλεις, θα κάνω ένα τεστ πατρότητας». Κράτησε το λόγο του, πατέρας και κόρη συναντήθηκαν, έγινε το τεστ πατρότητας και βγήκε θετικό.

Έκτοτε ο Άντονι Ντελόν και η Αλισον αρχίζουν να βλέπονται πολύ αραιά. Όταν η κοπέλα έγινε 21 ετών, ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της, τον... έσυρε στα δικαστήρια.

«Αυτό με πλήγωσε πολύ, ένιωσα διπλή προδοσία. Τα έβαλα μαζί της και της έκοψα ακόμα και την καλημέρα. Τώρα πια την έχω συγχωρήσει. Μπορώ να καταλάβω. Όταν μου τηλεφωνεί, τη συναντώ. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή» δήλωσε πρόσφατα ο 50χρονος Ντελόν.

H Alylson de Borges με τον πατέρα της Αντονι Ντελόν

Η Άλισον ζει στην Καλιφόρνια και είναι διάσημο μοντέλο αλλά και ηθοποιός, σπουδάζοντας παράλληλα υποκριτική στο Λος Αντζελες. Το καλοκαίρι του 2015 πατέρας και κόρη πέρασαν για πρώτη φορά διακοπές μαζί στις Μπαχάμες και φωτογραφήθηκαν για το Paris Match. «Είπα ότι ήταν υποχρέωσή μου, σαν άντρας, να πάω διακοπές μαζί της. Οσο γερνάω, τόσο νιώθω ότι πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει» δηλώνει ο ίδιος στο περιοδικό.
H Alylson de Borges με τον πατέρα της Αντονι Ντελόν

Το 2013 η Άλισον έλεγε με υπερηφάνεια: «Δεν έχω πατέρα, αλλά δεν με πειράζει, γιατί δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο».

Ωστόσο, τα γονίδια και η ομοιότητα στον παππού της, δεν περνούν απαρατήρητα.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ