Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Βραζιλιάνοι ποδοπατούνται για να μπουν σε κατάστημα την ημέρα των εκπτώσεων

Η απόφαση να οργανώσουν μια μέρα εκπτώσεων σε ένα σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία το μετέτρεψε κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης.



Κι αυτό γιατί οι καταναλωτές, θέλοντας να προλάβουν τις ευκαιρίες, ποδοπατήθηκαν, αντάλλαξαν γροθιές και κλωτσιές ή πηδούσαν πάνω από τους άλλους για να προλάβουν. Το περιστατικό έγινε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το βίντεο που γυρίστηκε από έναν καταναλωτή δείχνει τη μάχη των καταναλωτών μόλις ανοίγουν οι πόρτες του καταστήματος.



Από το τρέξιμο και τα σπρωξίματα πολλοί πέφτουν κάτω και ποδοπατούνται ενώ άλλοι πηδάνε πάνω από αυτούς για να φτάσουν στο στόχο τους.

Το σούπερ μάρκετ γιόρταζε την επέτειό του με μεγάλες εκπτώσεις επί των τιμών στα προϊόντα αλλά η γιορτή μάλλον απέτυχε και μετατράπηκε σε «πόλεμο» καθώς πολλοί πελάτες τσακώνονταν ακόμη και με τα καρότσια για το ποιος θα πάρει πρώτος αυτό που ήθελε. Οι χιλιάδες που πήγαν στο κατάστημα, σύμφωνα με την Daily Mail, το άδειασαν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και τουλάχιστον αυτό ήταν ένα κέρδος για τους ιδιοκτήτες.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, κάποιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις σπρωξιές και τα ποδοπατήματα ενώ άλλοι πιάστηκαν ακόμη και στα χέρια. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γιορτάζει την επέτειό του με εκπτώσεις και σημειώνονται παρόμοια περιστατικά.



Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ