Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτόν θέλουν για τον ρόλο του Tζέιμς Μποντ οι παραγωγοί της ταινίας

Ο εκτελεστικός παραγωγός των ταινιών του Τζέιμς Μποντ αποκάλυψε ποιον ηθοποιό θεωρεί η ομάδα παραγωγής ως την καλύτερη επιλογή για να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 στην επόμενη ταινία.

«Θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ (Κρέγκ) να επιστρέψει ως Μποντ. Ο 48χρονος πρωταγωνιστής είναι «απόλυτα η πρώτη επιλογή» δήλωσε ο Κάλουμ Μακντούγκαλ στο ραδιοφωνικό δίκτυο BBC.

Ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός δήλωσε ωστόσο πέρσι ότι έχει «τελειώσει» με τον συγκεκριμένο ρόλο μετά την τελευταία ταινία, το Spectre.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να υποδύεται για ακόμη μία φορά τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, ο Κρεγκ είχε δηλώσει: «Τώρα; Καλύτερα να έσπαγα αυτό το ποτήρι και να έκοβα τις φλέβες μου».

Οι δηλώσεις  αυτές είχαν ως αποτέλεσμα μια έντονη φημολογία σχετικά με το ποιος πιθανόν θα έπαιρνε την θέση του: Ίντρις Έλμπα, Τομ Χίντλστον και Έινταν Τέρνερ ήταν μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων.

Δημοσίευμα του ιστότοπου RadarOnline νωρίτερα αυτόν το μήνα έκανε γνωστό ότι στον Βρετανό ηθοποιό είχε ήδη προταθεί το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να επιστρέψει για ακόμη  δύο ταινίες.

Ο Μακντούγκαλ είπε επίσης στο BBC ότι οι παραγωγοί του Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Ουίλσον συμμερίζονται τις απόψεις του: «Γνωρίζω ότι ελπίζουν πως εκείνος θα επιστρέψει» υπογράμμισε.


ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ