Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Έξαλλος ο Γεωργιάδης με Σπίρτζη: Αρχιλαμόγιο...

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδηςκατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα.

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Σπίρτζη «λαμόγιο» και «αρχιλαμόγιο», ενώ διερωτήθηκε «πώς ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας – gate έχει το θράσος και εμφανίζεται στην Βουλή;» «Αυτός που έδινε τα έργα στον κ. Καλογρίτσα και είχε κανονίσει τις δανειοδοτήσεις από την Τράπεζα Αττικής έχει τα μούτρα και εμφανίζεται στην Βουλή;», πρόσθεσε.

Μάλιστα τον αποκαλούσε «Σπρίτζη», προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος Κ. Μπάρκα ο οποίος του είπε: «Σπίρτζη τον λένε και όχι Σπρίτζη». Και ο βουλευτής της ΝΔ του απάντησε: «Σπρίτζης ή Σπίρτζης το ίδιο λαμόγιο παραμένει. Αρχιλαμόγιο, όχι λαμόγιο»! Ο κ. Μπάρκας ζήτησε να μην καταγραφούν στα πρακτικά οι σκληροί χαρακτηρισμοί του.


Επίθεση και κατά Σκουρλέτη

Επίθεση εξαπέλυσε και κατά του υπουργού Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη, ο οποίος χαρακτήρισε στείρα την αντιπολίτευση της ΝΔ. «Δεν έχετε τσίπα; Ρίξατε τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου με όχημα την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και μιλάτε τώρα για στείρα αντιπολίτευση;», του είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Για τις καρεκλίτσες σας έφυγαν όλα"

Έντονα επικριτικός προς την κυβέρνηση ήταν ο κ. Γεωργιάδης και με αφορμή την μεταβίβαση ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων. «Αυτό που ψηφίζουν είναι να μεταφέρουν τις ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο. Αν θα γίνει ιδιωτικοποίηση ή όχι θα το αποφασίσει το Υπερταμείο. Ψηφίζουν και δίνουν τη δυνατότητα στο Υπερταμείο να κρίνει», είπε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

«Μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό που κάνετε είναι ότι δίνετε όλες τις ΔΕΚΟ εν δυνάμει προς ιδιωτικοποίηση.Αν ήταν άλλη κυβέρνηση θα είχαμε έξω χιλιάδες με πανό και όλοι εσείς θα φωνάζατε για ξεπούλημα, αλλά τώρα για τις καρεκλίτσες σας έφυγαν όλα». Αναφερθείς, δε, στον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο τον αποκάλεσε «το καλύτερο παιδί της τρόικας στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ