Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς λεωφορεία και σήμερα η Θεσσαλονίκη -Κώστας Γκιουλέκας: «Εγωιστική η στάση Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ»

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει και σήμερα η συμπρωτεύουσα, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας.

«Για τους εργαζόμενους το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης δεν ήταν το αναμενόμενο, παρότι θέλαμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί σήμερα ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως επισήμανε, ο υπουργός πρότεινε μεν στους εργαζομένους να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, αλλά οι ίδιοι διαφώνησαν ζητώντας την πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, διεκδικώντας δεδουλευμένα ύψους 6,1 εκατ. ευρώ των 2.300 απασχολούμενων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

«Εγωιστική η στάση Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ»

Για εγωιστική στάση του Χ. Σπίρτζη στο θέμα του ΟΑΣΘ, έκανε λόγο ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας.

«Η αφάνταστη ταλαιπωρία χιλιάδων Θεσσαλονικέων μετά την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο! Είναι αδιανόητο να παρατηρείται αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, να μην μπορούν να μετακινηθούν συνάνθρωποι μας εξαιτίας της εγωιστικής στάσης του κ. Σπίρτζη, που έως τώρα δεν ήθελε καν να συναντήσει και να συζητήσει με τους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ