Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε οχήματα και τα πωλούσε ως ανταλλακτικά

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία σπείρα που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων με σκοπό την πώλησή τους εξ ολοκλήρου ή τμηματικά, αφού προηγουμένως παραποιούσε τα στοιχεία των οχημάτων.
Συνελήφθησαν ένας 53χρονος και ένας 33χρονος, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους. 
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης (21 Σεπτεμβρίου), όταν οι δύο άνδρες προσήχθησαν από αστυνομικούς ενώ βρίσκονταν σε αποθήκη-μάντρα οχημάτων στη θέση Συντριβάνι Ασπροπύργου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, των διακεκριμένων κλοπών και της πλαστογραφίας.

Στην αποθήκη, ιδιοκτησίας του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • δύο κλεμμένα οχήματα
  • δύο οχήματα με παραποιημένα στοιχεία καθώς και
  • πληθώρα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι δράστες μαζί με τους συνεργούς τους διέπρατταν κλοπές οχημάτων, των οποίων τα στοιχεία παραποιούσαν, με σκοπό τη διάθεσή τους σε άτομα του περιβάλλοντός τους για περαιτέρω πώληση, εξ ολοκλήρου ή τμηματικά ως ανταλλακτικά. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ κλοπές οχημάτων. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δείτε φωτογραφίες...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ