Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πήρε πόντο στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής από την ΑΕΚ

Ο Ηρακλής αποδείχθηκε πιο σκληρός από ό,τι περίμεναν οι περισσότεροι, η ΑΕΚ ήταν χειρότερη από ό,τι θα μπορούσε να υποθέσει κανείς και έτσι το 0-0 κρίνεται δίκαιο.

Στα πρώτα λεπτά ο Πατίτο πήρε δύο πρωτοβουλίες και έκανε εύκολα λάθη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια με τους οπαδούς της ΑΕΚ είδαν άλλωστε πολλά λάθη στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ηρακλής, από την άλλη πλευρά, δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό. Ουσιαστική απειλή δεν ένιωσε σε κανένα σημείο ο Χουάντερσον, με εξαίρεση μια καλή κεφαλιά του Πατίτο στο 10'. Οι σέντρες, από εκεί και πέρα, πήγαιναν εύκολα στα χέρια του, τα κόρνερ δεν ήταν καλά εκτελεσμένα, ο Πέκχαρτ δεν έκανε ούτε μία σωστή ενέργεια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κετσπάγια έβγαλε Βάργκας (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Πέκχαρτ, βάζοντας Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα. Η ΑΕΚ σίγουρα ήταν πιο ζωντανή σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, με τον Λάζαρο να κινείται παντού στην επιθετική τετράδα. Πήγε στην κορυφή, γύρισε σαν 10άρι, πήγαινε στις δύο πλευρές, προσπαθούσε να βρει τη λύση.

Το ματς παιζόταν στο μισό γήπεδο, με τον Ηρακλή να αμύνεται και την Άνωση να επιτίθεται, χωρίς πάντως να ξεπερνά τις δυσκολίες του πρώτου 45λεπτου σε ό,τι αφορά στη δημιουργία ευκαιριών. Κι όταν, τελικά, προέκυψε μια τέτοια, στο 67', ο Ντίντακ έκανε κάτι απροσδιόριστο... Η τελευταία κίνηση του Κετσπάγια ήταν η είσοδος του Αραβίδη αντί του Σιμόες στο 72', με την ΑΕΚ να τα παίζει όλα για όλα αφού ο Ηρακλής δεν έδειχνε ικανός να φύγει στην κόντρα με τον Περόνε...

Και όντως δεν έφυγε αλλά αυτό μάλλον δεν ενδιέφερε και πολύ τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έφυγαν τα λάθη και κράτησαν το 0-0, φεύγοντας με βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Κίτρινες: Kούρος (4'), Σιμόες (12'), Μπαρτολίνι (26'), Περόνε (39'), Μπακασέτας (41'), Χουάντερσον (70'), Αγγελόπουλος (84')

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπακασέτα, Πέκχαρτ, Πατίτο, Βάργκας.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ