Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία έξω από τον ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΣΘ που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του οργανισμού για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Παράλληλα, ακινητοποιημένα για δέκατη ημέρα παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη συμπρωτεύουσα παραλύοντας ουσιαστικά την πόλη.



Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, σημείωσε πως η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο επιδεικνύουν συνεχή αδιαφορία και πως οι προτάσεις του κ. Σπίρτζη είναι ανέφικτες.



Τόνισε πως αν και το σύμφωνο συμφιλίωσης μεταξύ εργαζομένων και υπουργείου υπογράφτηκε μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί κανείς. Πρόσθεσε πως οι κυβερνητικές τακτικές βάζουν τους επιβάτες απέναντι στους εργαζόμενους. Τέλος, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι αγανακτούν και εξαγριώνονται όσο δεν βλέπουν δείγματα γραφής και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.



Οι εργαζόμενοι που είχαν κλείσει την οδό Παπαναστασίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας διαλύθηκαν εά από περίπου μιάμιση ώρα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ