Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Απαγορεύθηκε προκλητική διαφήμιση εσωρούχων μετά από καταγγελίες ότι μοιάζει με «ερασιτεχνικό πορνό» (φωτογραφίες & βίντεο)

Σάλο προκάλεσε μια διαφημιστική εκστρατεία εσωρούχων λόγω του υπερβολικά προκλητικού περιεχόμενό του, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί.

Στο αμφιλεγόμενο βίντεο, που παιζόταν στα καταστήματα εωρούχων «Bra N Things», πρωταγωνιστούσε η νικήτρια του Next Top Model Αυστραλίας του 2011, Simone Holtznagel, παρουσιαζόμενη σε μια σειρά από σεξουαλικές πόζες, το οποίο περιγράφεται ως «ερασιτεχνικό πορνό» στις καταγγελίες, ενώ είναι ντυμένη με εσώρουχα Playboy.



Η προκλητική διαφήμιση, η οποία δείχνει την Simone με δαντελωτό σουτιέν και see-through εσώρουχα και κάλτσες, δείχνει απίστευτα κοντινά πλάνα του σώματός της.

Μια σειρά από καταγγελίες της αυστραλιανής εταιρείας Διαφημιστικών Προτύπων Bureau (AASB) ανάγκασε το εμπορικό σήμα να αποσύρει τις διαφημίσεις, υποστηρίζοντας ότι οι οθόνες στο κατάστημα ήταν τόσο μεγάλες, που φαίνονταν τα πάντα.

«Αυτό το εμπορικό κέντρο ήταν ένας πολυσύχναστος δημόσιος χώρος, με παιδιά και οικογένειες, συνεπώς γιατί θα πρέπει να βλέπουν αυτό το θέαμα», αναφέρουν ενοχλημένοι πελάτες.

Κάποιος δήλωσε: «Ήταν χυδαίο, ακατάλληλο για τους νέους και απλά μειωτικό για κάθε γυναίκα».

«Ήταν μια εξευτελιστική και ντροπιαστική εμφάνιση», καταλήγει τέλος, κάποιος άλλος ενοχλημένος πελάτης.

Η «Bras N Things» δήλωσε από την άλλη πλευρά, ότι έλαβε «πολύ μικρή ανατροφοδότηση από τους πελάτες» και «δεν ένιωσαν ότι έχουν παραβιάσει οποιοδήποτε διαφημιστικό πρότυπο».



Ως θέμα «σεβασμού» προς τα εμπορικά κέντρα, το βίντεο έχει αντικατασταθεί με εικόνες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ