Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πρωτοβουλίες της ΝΔ για τον ΟΑΣΘ

Μπροστά στο ζήτημα που προέκυψε μεταξύ των εργαζόμενων, της διοίκησης του ΟΑΣΘ και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με αποκορύφωμα την επίσχεση εργασίας των προηγούμενων ημερών, η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε σειρά πρωτοβουλιών.

Συγκεκριμένα, o υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών, βουλευτής κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κυρία Βασιλική Ευταξά, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους βουλευτές και πολιτευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα νέα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Επισημάνθηκαν οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες της επιχειρηματολογίας του αρμόδιου Υπουργού κ. Σπίρτζη, ο οποίος για 18 μήνες αρνείται ακόμα και τη συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης.

Σε αντίθεση με την σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία δείχνει έλλειψη σχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της συμπρωτεύουσας, η προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με διάλογο, κοινωνική ευαισθησία και συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, αντιμετώπισε τόσο τις ανάγκες μετακίνησης των Θεσσαλονικέων όσο και τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την Κυβέρνηση να σοβαρευτεί και επιτέλους να βρει μία λύση, που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ