Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Γκιουλέκας: "Δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση μετά από 20 μήνες παταγώδους αποτυχίας μπορεί να επιτύχει!"

"Το φθινόπωρο θα μας βρει με τους χειρότερους οιωνούς.
Όταν χιλιάδες συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται ξανά στο τέλος αυτής της εβδομάδας, όταν οι δανειστές κουνούν το δάχτυλο στην κυβέρνηση γιατί δεν έχει τηρήσει τα προαπαιτούμενα, όταν εκκρεμούν τα εργασιακά με τις ομαδικές απολύσεις, όταν υπάρχει το ζήτημα των πλειστηριασμών
και όταν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά θα δουν τα έξοδά τους να αυξάνονται πως είναι δυνατόν να περιμένουμε καλούς οιωνούς;", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ραδιοφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο "Κανάλι 1" Πειραιά.

"Όποιος αναρωτηθεί πότε ήταν καλύτερα, τον Δεκέμβριο του 2014 ή σήμερα, τον Αύγουστο του 2016, θα αντιληφθεί μία τραγική πραγματικότητα. Σήμερα είμαστε πολύ χειρότερα!

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι υπάρχει η δυνατότητα να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Το έχει αποδείξει με την θετική πορεία στην οποία είχαμε μπει από το 2014. Το έχουν καταφέρει και πάρα πολλές άλλες χώρες", τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει Έλληνας, εκτός από κάποιους φανατικούς συριζαίους, που να πιστεύουν και να ελπίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση μετά από 20 μήνες παταγώδους αποτυχίας μπορεί να επιτύχει όσα δεν κατάφερε έως τώρα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνιστά μια τεραστίων διαστάσεων εθνική ζημία για τον τόπο.

Αυτό που εξοργίζει δεν είναι ότι κατάφεραν λίγα ή ελάχιστα ή τίποτα από όσα έλεγαν, αλλά ότι είπαν ψέματα για να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού!

Και δεν είναι μόνο το ότι η κυβέρνηση δεν πραγματοποίησε όσα είπε, αλλά μας ξαναγύρισε πάρα πολύ πίσω. Σύμφωνα με τα στοιχεία του δευτέρου τριμήνου του 2016 η χώρα μας βουλιάζει ακόμη περισσότερο στην ύφεση. Εκεί που είχαμε περάσει σε πλεονάσματα κάνουμε ένα τεράστιο αγώνα για να ξαναγυρίσουμε στον Ιανουάριο του 2015", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ