Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η σύλληψη της χρονιάς από Σουηδέζα αστυνομικό με μπικίνι!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η απίστευτη σύλληψη ενός κλέφτη από μία Σουηδέζα αστυνομικό… με μπικίνι σε πάρκο της Στοκχόλμης.

Η αστυνομικός Μικαέλα Κέλνερ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έκανε ηλιοθεραπεία μαζί με φίλες της στο πάρκο Ralambshov της σουηδικής πρωτεύουσας όταν αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος προσποιούταν πως πωλούσε περιοδικά.

Ο εν λόγω άνδρας φαινόταν ιδιαίτερα πιεστικός και έπιανε κουβέντα με όσους απολάμβαναν τον ήλιο ξαπλωμένοι στο χορτάρι. Η Κέλνερ δεν άργησε να καταλάβει πως ο ύποπτος σκέπαζε με τα περιοδικά που κρατούσε τα κινητά τηλέφωνα των ανυποψίαστων και τα αποσπούσε με δεξιοτεχνία. «Είπα στις φίλες μου να προσέχουν τα πράγματά τους. Αλλά μόλις γύρισε να φύγει, ψέλλισα: Πού πήγε το κινητό μου τηλέφωνο;», δήλωσε αργότερα η αστυνομικός, που λίγο έλειψε να πέσει και η ίδια θύμα του επιτήδειου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Μικαέλα Κέλνερ ακινητοποίησε τον κλέφτη. «Έτρεξα πίσω του και με τη βοήθεια μιας συναδέλφου τον πιάσαμε. Προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τον είχαμε ακινητοποιήσει με μια ισχυρή λαβή», εξήγησε.


Η φωτογραφία της Σουηδέζας αστυνομικού με το μπικίνι δημοσιοποιήθηκε μέσω του Instagram και έγινε viral. «Είμαι αστυνομικός εδώ και 11 χρόνια και δεν είναι η πρώτη φορά που ακινητοποιώ κάποιον ύποπτο ενώ βρίσκομαι εκτός υπηρεσίας. Σίγουρα, όμως, είναι η πρώτη φορά που έτυχε να φοράω μπικίνι», δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας της η Κέλνερ, η οποία στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το body building.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ