Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Δείτε τι δουλειά κάνει τώρα η αστυνομικός που έβγαζε γυμνές φωτογραφίες σε ώρα υπηρεσίας

Έγινε γνωστή όταν στις αρχές του χρόνου δημοσιοποίησε γυμνόστηθη selfie φωτογραφία της σε ώρα υπηρεσίας στο Εscobedo του Βορειοανατολικού Μεξικό. Αναφερόμαστε στην Nidia Garcia.
Η γυναίκα αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, παραιτήθηκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη της, τώρα όμως κάνει χρυσές δουλειές δουλεύοντας ως στρίπερ.



Η 24χρονη τώρα δουλεύει σε ερωτικό nightclub και κάνει καριέρα με το όνομα "Polisexy" όμως όπως υποστηρίζει ή κυβερνήτης της περιοχής και ο αρχηγός της αστυνομίας της κάνουν... την ζωή δύσκολη επειδή θέλουν να την εκδικηθούν γιατί ντρόπιασε το αστυνομικό σώμα και την πόλη.



Ο πατέρας της 24χρονης δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος, ενώ και ο άντρας της είναι στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Και οι δύο, όπως λέει η Garcia έχουν πέσει θύματα bullying.



"Ο άνδρας μου ανήκει στις ειδικές δυνάμεις, όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του μείωσαν τον μισθό και την βαθμολογία του, ενώ ο πατέρας μου απολύθηκε", τονίζει η Garcia. Η τοπική κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις κατηγορίες της 24χρονης.



Πάντως μετά την παραίτησή της η Garcia έχει γεμίσει τα Social Media με γυμνόστηθες φωτογραφίες της 24χρονης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ