Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016» ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ολοκληρώθηκε χτες στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης το «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016», που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και στήριξε ενεργά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την τελευταία ημέρα του «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» διοργανώθηκε συναυλία ροκ από νεανικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τη διοίκηση του ΕΕΘ για τη διοργάνωση και πρότεινε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και μάλιστα σε διαφορετική πόλη της Μακεδονίας το Φεστιβάλ, ώστε αφενός να τονιστούν όλες οι ομορφιές και οι τουριστικές προοπτικές κάθε Περιφερειακής Ενότητας, αφετέρου να καταστεί ένας ετήσιος θεσμός, που θα τονώσει την τουριστική προβολή όλης της περιοχής.

Χαρακτηριστική της επιτυχίας του «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» ήταν η επίσκεψη χιλιάδων πολιτών στα περίπτερα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου οι υπεύθυνοι επί τέσσερις μέρες παρείχαν ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για τις τουριστικές υπηρεσίες που παρέχονται στην περιοχή, αλλά και για τις δυνατότητες που παρέχονται ανάλογα με τη μορφή τουρισμού που επιλέγει κάθε επισκέπτης. Ανάλογη επιτυχία σημείωσαν και οι εκδηλώσεις του παράλληλου ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος, στην υλοποίηση του οποίου συμμετείχαν περίπου 200 δημιουργοί, χορευτές, χορωδοί, ερμηνευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί και μουσικοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ